Bagsværd Kirke er et af områdets største kirkerum, og akustikken er særdeles velegnet til såvel orgel, kor og ensembler som til klaver- og kammermusik. Med det Utzon-designede koncertflygel fra 2009, bygget af det højt estimerede tyske klaverbyggeri Steingraeber & Söhne, Bayreuth, indtager kirken således en særstatus i området, et sted hvor musik og arkitektur i sjælden grad går op i en højere enhed.

De fleste koncerter i Bagsværd Kirke er gratis (med støtte fra Menighedsrådet). Når kirken benyttes som en regulær koncertsal kan koncerterne finansieres gennem entré.

Som "huskor" har vi Gladsaxe Kammerkor, der hver mandag øver i kirkens lokaler, og som giver 1-2 koncerter om året. Københavns Kantatekor opfører hvert år på skift Bachs Juleoratorium og Händels Messias. Desuden synger Bagsværd Kirkes Børne- og Juniorkor flere koncerter årligt.

Arrangér koncert? læs her først

Kirkens koncertbudget anvendes til koncerter med kirkemusik og til musikgudstjenester. Andre mere verdslige koncerter er velkomne i det omfang vi har mulighed (tid) for at imødekomme dem. Koncerter, hvor kirkerummet anvendes som kammermusiksal eller kulturhus må altså være selvfinancierende, f. eks. i form af entré eller donationer til kunstnerne ved udgangen.

Maria Teresa Assing
Lisa Tjalve

Søndag 26. marts kl. 15

AFLYST pga sygdom!
Lisa Tjalve, sopran og Maria Teresa Assing, klaver

Den stille uge – en halv times passionsmusik
Mandag 10. april kl. 16:15
Tirsdag 11. april kl. 16:15
Onsdag 12. april kl. 16:15
Ved orglet: Jørgen Ellegård Frederiksen
Gratis adgang

Søndag 7. maj kl. 15
Italiensk barokmusik
Lynge Kammerorkester
Solist: Ida Johanne Kühn Riegels, cello og blokfløjte
Entre: 50 kr.

Torsdag 18. maj kl 19:30
Duruflé: Requiem
Gladsaxe Kammerkor. Hélène Čajka McClellan, alt.
Daniel Bruun, orgel. Klaus Munk-Nielsen, dirigent.
Gratis adgang

Søndag 18. juni kl. 15