Kære forældre til børn i 4.klasse.

Hermed et godt gratis tilbud til jeres børn.

Fra Regeringens side er det vedtaget ved lov, at alle børn i 3. eller 4.klasse skal have tilbudt undervisning vedrørende kirke og kristendom i den danske folkekirke. Den opgave tager vi op med glæde. Vi håber, at mange af jer forældre kan se en god mulighed i, at jeres børn nu kan få et større indblik i vores danske kristne kultur.

I år er det sognepræst Torsten Ringgaard og en kvindelig medarbejder, der er leder i klubben. Torsten siger: ”Da jeg var præst i Jylland, var jeg i flere år leder af kirkens minikonfirmandklub. Det var en fantastisk tid med rigtig mange sjove og gode oplevelser sammen med børn, der er så levende interesseret og åbne for alverdens gode samtaler. Jeg vil glæde mig til at møde børnene her fra Bagsværd. Jeg tror på, at vi får mange skønne timer sammen”.

Ps. Der vil altid ved ankomsten blive serveret frugt eller brød med drikkelse. Husk, der er gratis adgang.

Tilmelding til Torsten på tr(at)km.dk eller 29270839

På vegne af Bagsværd Kirke