Skoletjenesten

Bagsværd kirke deltager i samarbejdet omkring Folkekirkens Skoletjeneste i Gladsaxe-Herlev provsti.

Dette er en folkekirkelig skoletjeneste for alle folkeskoler og privatskoler i de to kommuner, Gladsaxe og Herlev, der dækker børnehaveklasse til 10. klasse. Formålet er at udvide samarbejde mellem alle folke- og privat-skoler og kirkerne i de to kommuner, om at fremme den enkelte elevs forståelse for kristendommens betydning for det enkelte menneske og for samfundet som helhed.

Skoletjenestens projektmedarbejder tager initiativ til at udarbejde og koordinere uddannelsesforløb som involverer kirkerne i faget kristendomskundskab/religion og derudover også fag som dansk, musik, billedkunst, m.fl. i et tværfagligt forløb. Skoletjenesten er et samarbejde mellem alle kirker i Gladsaxe-Herlev provsti. Se tjenestens side her: www.fsgh.dk